Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

SEO için harici geri kazanma yollarının en iyi yolu nedir?

Yüzleşelim - SEO için harici geri dönüşler inşa etmek, web sitenizi veya çevrimiçi arama alanındaki daha iyi pozlamaya neden olabilecek temel bileşenlerden biridir. Ancak başlamadan önce arama motoru optimizasyonunda bunları oluşturma konusunda bu çirkin gerçeği düşünün. Yani, makul SEO için harici geri kazanma ile devam etmeden önce aşağıdaki temelleri ile hazır olduğundan emin olun:

  • Web sitenizde veya blog teknik düzeyde iyi optimize edilmiş olmalıdır.
  • Sabit bir site mimarisi oluşturmalısınız.
  • Zamanı ve gayretinizi, değer katan tamamen benzersiz bir içeriğe yatırmanız gerekir.

İşte SEO için harici geri kazanma yollarının bazıları:

 1. Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Örümcek, Moz'un Açık Site Explorer'ı gibi doğru bağlantı denetleyicisi aracını seçin - bunları birkaç web sitesi ve blog için uygulama üzerinde test ettim. İyi kullanıcı deneyimini etkileyebilecek tüm teknik hataları aşağıdaki kalıplarla sabitlemek için iyi çalışın: 


  • Sayfa yükleme hızı.
  • Mobil duyarlı web tasarımı ve kullanıcı deneyimi.
  • Çoğaltılmış web sayfası içeriği ve ayrıca Meta Verileri çoğaltın.
  • 302 yönlendirme ve yönlendirme zincirleri.
  • 404 hatalar ve kanonik hataların geri kalanı.
  • Harici geri bağlantıların ve SEO yönergelerinin yanlış kullanılması (ör. Noindex, nofollow).

 2. Sadece Google'ın arama sıralaması algoritmasıyla manipüle etmek yerine kullanıcının ihtiyaçlarına odaklanın. Yani, içeriğinizin gerçek değeri getirmesi ve kullanıcıyı mutlaka getirmesi gerekir * Bu yolla, SEO için harici geri dönüşler kurmak için zamana ve gayretinize yatırım yapın - içeriğinizle bunları doğal olarak kazanın - en azından aşağıdaki problemlerden yoksun olduğunuzdan emin olun:

  • İçeriğiniz gerçek kullanıcıyı memnun etmeyi başaramıyor (canlı arama yapanların temel ihtiyaçlarına pek çekici gelmeyecek çok uzun veya sıkıcı yazılar).
  • Eski içerik (hatırlayın - web siteniz ya da blog'un onunla güzelce oynaması ve kullanıcının niş yarışmacılarından daha fazla yardım etmesi bekleniyor.)
  • Yeterli derinlemesine veri araştırması yok (tabii ki, çok fazla yetkiye sahip olmak kendinizi bulmak için iyi olabilir) Google'ın araştırması, ancak kazanmak için hala kesinlikle yeterli değil.)
  • Okunabilirlik ve kişilik eksikliği (kendi vaka incelemelerini oluşturmayı düşünün, ey e-elektronik tablolar, bilgi grafikleri ve hedef kitlenize hitap eden diğer değerli içerikler).
    Zayıf görsel çekicilik (madde işaretleri, ince başlıklar ve tanımlayıcı listelerle okumayı kolaylaştırmak, yalnızca metin yazıları, etkileyici başlıklar ve resimler ile görsel olarak çekici yazı tipleri ve uydurma arka planları kabul edilebilir blokları kullanın).

3. SEO için dışa geri bağlantı kazanmanın tek yolu organik olarak ilişkiler kurmaktır. Karşılaşalım - web siteniz ya da blogunuz, okyanus sularıyla ayrılmış uzak bir ada değildir. Yalnızca iyi yapılandırılmış bağlantılar ve sağlıklı ilişkiler, daha güçlü geri dönüşler kazanmaya ve İnternet'te yaygınlaşmaya neden olabilir. Neredeyse kendinden emin bir şekilde çalışan süreçten yararlanmak için aşağıdakileri göz önünde bulundurun:

  • İçeriğinizle çok şey vermek, web sitenize veya blogunuza işaret eden daha fazla geri dönüş almamanıza değil, karşılığında web sitenize veya blog'unuzun daha fazla olasılık, paylaşım, takip vb. üretmesine yardımcı olun.
  • Endüstri etkileyenler ve en iyi blog yazarlarıyla sıkı ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkiler kurun. Kendinizi asla soğuk e-postalar yoluyla rahatsız edici ve genel olarak yararsız yollarla sınırlamayın.
  • En çok ziyaret edilen bloglara veya iş sektöründeki veya pazar nişindeki en popüler web sitelerine bazı iyi düşünülmüş ve tamamen ilgili yorumları yazma.
  • Web sitenizi veya blog'unuzu oldukça değerli bir kişiye dönüştürerek, değerli geri dönüş değerlerine kesinlikle değer. Yani, kendi makaleleriniz, yayınlarınız veya değerli misafir bloglarınızla, en sıcak veya en çok talep edilen bazı konular hakkında bir iyilik yapabilirsiniz, yalnızca içeriğinizi doğal olarak tanıtmak ve mümkün olduğunca çok sayıda İnternet kullanıcıları için görünür olabilmek için.

Sonuç olarak, nihai amacınızın popüler sosyal medya aracılığıyla sayısız yorum ve paylaşımdan zevk alacağınızı unutmayın - en son güncellemeyi, yeni bir içeriği yayınladıktan veya yeni bir marka yeni Ürün veya hizmet. Bu nedenle, ileride yapacağınız araştırmalarınız için Geniş İçerik Tanıtımı konusuna girmenizi öneririm. Eminim öylece her zaman ödeyecektir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport