Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

E-commerce: zoekmachine-optimalisatie of esthetiek?

Tegenwoordig is de moderne wereld van e-commerce-zoekmachineoptimalisatie de ruggengraat geworden voor het uitvoeren van vrijwel elke wereldwijde online drop-shipping-onderneming. Om hierin te slagen en uw commerciële project correct te laten werken, hebt u de juiste kennis en substantiële ervaring op beide gebieden nodig: e-commerce en zoekmachineoptimalisatie, te groot en te complex om door onervaren of onervaren beginnende online ondernemers te worden afgehandeld.

Wat mij betreft, ik had niet het geluk om het allemaal tegelijkertijd te regelen. In feite kostte het me meer dan acht jaar van hard management om verschillende enterprise-scale websites te verwerken op basis van verschillende online frameworks voor e-commerce en zoekmachine optimalisatie technieken. En ik heb altijd te maken gehad met alles wat je maar kunt bedenken - te beginnen met een breed scala aan levensmiddelen, tot hi-tech industriële apparatuur.

ecommerce search engine optimization

Het probleem begrijpen

Het eerste en waarschijnlijk het belangrijkste dat ik leerde kennen, is dat het leeuwendeel van alle gerelateerde online bedrijfsprojecten meestal lijdt onder best vergelijkbare en zelfs vergelijkbare problemen van de zoekmachine optimalisatie. Ik bedoel dat ongeacht de doelgroep of de gekozen marktniche, de maximale blootstelling op internet, die meer organisch verkeer genereert, uiteindelijk resulteert in een hogere inkomstenstroom - ze zijn allemaal afhankelijk van hoe goed hun e-commerce strategie voor het optimaliseren van zoekmachines wordt afgehandeld door hun projectmanager, of door de ondernemer in zijn eentje.

Geen specifieke focus op SEO...

Laten we het vooral hebben - de meeste van de gerelateerde projecten worden meestal beïnvloed door volledig verkeerde beslissingen voor hun post-startup ontwikkeling. Ik bedoel dat te vaak zakelijke belanghebbenden hun online activiteiten voornamelijk leiden naar een betere gebruikerservaring en algemene browse-esthetiek, in plaats van op de goede weg te gaan naar een goede zoekmachineoptimalisatie voor e-commerce.

...betekent voor eens en voor altijd losser worden

Laten we ons een typisch geval voorstellen, wanneer een nieuwe merknaam volledig verkeerd is gericht op het vormgeven van een aantrekkelijkere en functionelere omgeving, zonder bijzondere nadruk gelegd op de zoekmachine optimalisatie (SEO). Op die manier zal het hele bedrijf nadelig worden beïnvloed vanaf het begin, d.w.z. de mogelijkheden negeren om meer potentiële klanten rechtstreeks van organische kanalen te betrekken, die op de lange termijn zullen worden ontwikkeld tot een stabiele stroom van echte kopers. Maar hier komt een goed nieuws - je hoeft je niet teleurgesteld te voelen, ook al ben je hier fris of heb je nog steeds niet genoeg vertrouwen in het onderwerp e-commerce zoekmachine optimalisatie. Hieronder ga ik een aantal bruikbare aanbevelingen oplijsten die zijn voortgekomen uit mijn eigen praktische ervaring en, uiteraard, gebaseerd op mijn eerdere misstappen. Ik hoop dat de volgende korte tips je zullen helpen een puur succesvol bedrijfsproject op te bouwen op basis van een van die moderne e-commerce-kaders, die nog steeds steeds populairder worden voor nu.

ecommerce seo

Werk aan unieke productomschrijvingen

Allereerst, aangezien bijna alle nieuwe merken worden beheerd door de juiste mensen met de vakkennis van hun producten of diensten. Niettemin voelen deze interne specialisten meestal het gebrek aan begrip van het concept van e-commerce zoekmachine optimalisatie en hoe het werkt. Op die manier blijken hun productbeschrijvingen vaak oppervlakkig te zijn of kunnen ze net zo goed direct van de producent worden getrokken. Dientengevolge zijn ze verre van uniek, informatief of op de een of andere manier innemend - dergelijke beschrijvingen zullen nooit een hoge productrangschikking opleveren zoals te zien in de primaire organische zoekvermeldingen.

Daarom wordt u aangeraden goed te werken aan uw productbeschrijvingen om ze te laten "spreken" naar de doelgroep, gemeenschappelijke zoekverzoeken voor de zoekwoorden en sleutelzinnen overeen te laten komen en de items te koop in de meest complete vorm weer te geven. en opvallende manier tegelijkertijd. Ongeacht de producten of services waar u mee te maken hebt, laat uw beschrijvingen binnen 150 tot 300 woorden worden gevormd om te voldoen aan het centrale semantische concept in de optimalisatie van e-commercezoekmachines. Als het goed is gedaan, zouden uw productbeschrijvingen goed kunnen werken om meer gekwalificeerde consumenten rechtstreeks uit organische zoekresultaten te laten profiteren.

Blijf productbeoordelingen plaatsen

Als elk item door uw merk wordt aangeboden met een ondersteunende beoordeling, is dit een uitstekende manier om de relevantie van uw productpagina's te vergroten. In feite is het meer populaire artikel dat u te koop aanbiedt, des te meer beoordelingen en informatieve richtlijnen het moet hebben om alsnog grotere conversies te genereren. Plaats uw productrecensies, gebruik nooit dagelijks marketingmateriaal, wees creatief om meer kwaliteitsinformatie te geven op basis van live gebruikerservaringen en waardevolle persoonlijke aanbevelingen. Doe altijd je best om meer beoordelingen en getuigenissen te geven. Als u dat doet, zullen uw producten meer waarde en krachtiger gezag hebben vanuit het oogpunt van de optimalisatie van de e-commerce-zoekmachine, om uiteindelijk nog grotere conversies te genereren.

Nooit misbruik maken van de trefwoorden

Ik bedoel dat u nooit te ver zult gaan om de inhoud van uw productpagina met de trefwoorden zo goed mogelijk te verzadigen. Vergeet dit idee, het zal nooit doen. In feite kunt u niet meer organische bezoekers aantrekken of de autoriteit van uw belangrijkste zoekwoorden verbeteren - gewoon door uw productbeschrijvingen te vullen met de massa's zoekwoorden en sleutelzinnen. In plaats daarvan zou je moeten blijven werken aan volledig relevante en intelligente inhoud die meer waarde zou geven aan je klanten en tegelijkertijd zou voldoen aan de primaire vereisten van de optimalisatie van de e-commerce zoekmachine.

seo for ecommerce website

Tot slot, doe wat puur SEO-gerichte dingen

Ik bedoel hier dat u uw afbeeldingsteksten moet voltooien, de URL's moet optimaliseren en moet creëren unieke titels en adaptieve sitemap. Laat de zoekmachines allereerst uw visuele inhoud begrijpen door elke afbeelding gehost op uw productpagina's ingesloten met alt-teksten te plaatsen die een duidelijke omschrijving geven, ondersteund door een trefwoord en een vermelding geven aan de naam van uw merk.

Ten tweede maakt u puur unieke titels die worden ondersteund met alleen de juiste title-tags. Zorg ervoor dat je hier geen duplicaten of plagiaat hebt. Formuleer vervolgens uw betekenisloze URL's in meer informatieve URL's, inclusief de daadwerkelijke namen van het product en de bijbehorende categorie. Eindelijk, als u de juiste optimalisatie van e-commerce-zoekmachines uitvoert, moet u ervoor zorgen dat uw dagelijkse werk en updates volledig worden herkend en goed worden geïndexeerd door de crawlers. Vergeet dus niet om een adaptieve sitemap aan te maken. Of u kunt net zo goed een aantal populaire inhoudbeheersystemen aanvragen met verschillende geautomatiseerde sitemapoplossingen, die vaak worden gebruikt door de toonaangevende commerciële raamwerken online.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport