Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat zijn de belangrijkste factoren voor prijsbepaling van zoekmachines?

Tegenwoordig is de gemiddelde prijs van zoekmachineoptimalisatie overal te zien, van ongeveer duizend dollar tot honderdduizend dollar per maand. En het kan moeilijk zijn om te begrijpen wat een redelijke prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie drijft, vooral als u een beginnende online ondernemer bent of net uw eerste website voor het bedrijfsleven hebt gelanceerd. Om u te helpen de huidige conjunctuur op de markt van SEO-services te begrijpen, volgen hier enkele korte suggesties om u te helpen het juiste budget voor optimalisatie te bepalen.

search engine optimization pricing

Dus, hoeveel moet je verwachten gemiddeld te besteden? Hier zijn drie belangrijke factoren voor uw website die meestal een redelijke prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie bepalen:

 •  Kwaliteitswebpagina's 

Het spreekt vanzelf dat de zoekmachine van Google altijd meer is waarschijnlijk een betere ranking geven aan webpagina's van hoge kwaliteit. Als uw websitestructuur, inhoud of onderhoudsfrequentie vanaf het begin het gebrek aan kwaliteitsprestaties voelt, zou er veel werk aan de winkel zijn. Anders zal Google uw pagina's geleidelijk uitsluiten van zichtbare rankings. Om dit te voorkomen, moet je natuurlijk een full-stack SEO-bureau hebben om diepgaand onderzoek te doen en je website volledig opnieuw te maken. Op die manier is de kans groter dat uw oorspronkelijke prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie redelijk hoog is.

 •  Het meten van de prestaties van uw site 

Vervolgens kunt u de belangrijkste factoren van de dagelijkse prestaties van uw website controleren. Maar hoe deze factoren in verband te brengen met de juiste prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie? Het is bekend dat het algoritme voor zoekrangschikking van Google wordt bestuurd door ongeveer tweehonderd verschillende factoren.

Desalniettemin kunnen we zeker zijn van de volgende sleutelelementen die bepalend zijn voor uw standaardprestaties op de webpagina, en het ook mogelijk maken om de juiste prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie te schatten, ten minste gedeeltelijk:

 • Mobiele gebruikerservaring, goede reactietijd en handige navigatie, acceptabele laadsnelheid van de pagina;
 • Hoogwaardige en informatieve inhoud die echte waarde voor de gebruikers oplevert, goed onderhouden keyword density, geoptimaliseerde sectiekoppen die zowel levende mensen als de crawlers voor zoekacties aanspreken;
 • Een goede interne koppeling met ankerteksten, met voldoende aandelen via sociale-mediakanalen om een hoge vertrouwensrang te krijgen.

Dus, met het juiste begrip van de ideale website-prestaties, kunnen we eindelijk een schatting maken om te zien wat er van een redelijke prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie mag worden verwacht. Laten we daarom de belangrijkste kenmerken van uw bedrijfswebsite specificeren en proberen te begrijpen welke schaal van SEO werkt en waarschijnlijk eerder nodig is. Op deze manier zijn dit de backbone-problemen en de belangrijkste overwegingen voor uw website:

 • Stel uzelf de vraag hoeveel u al hebt gedaan en welke algemene bedrijfsdoelen u nog moet bereiken. Wat is tenslotte de correlatie voor de kernnoodzaakstaken met de budgetuitgaven die u zich kunt veroorloven voor SEO?
 • Denk goed na over de grootte van uw marktniche en de schaal van de sector. Controleer het nog een keer, als u actief bent in een brede markt (meer dan 6 miljoen potentiële klanten), middelgrote markt (onontwikkeld publiek binnen 2-5 miljoen mensen), of een kleine nichemarkt (minder dan 1 miljoen gebruikers).

seo price

Zodra dit is voltooid, kunnen we zien dat uw prijsbepaling voor zoekmachineoptimalisatie voornamelijk afhangt van het volgende:

 • Uw huidige website-prestaties en de schaal van optimalisatie werkt die het op dit moment nodig heeft;
 • Globale doelstellingen voor uw bedrijf en hun huidige voortgang op weg naar uitvoering;
 • Standaardniveau van concurrentie op de markt, met algemene kansen die door uw niche op de markt worden geboden;
 • Hoe goed uw bedrijf het op dit moment doet en hoeveel u gemiddeld betaalbaar kunt vinden voor uw budget voor optimalisatie van de zoekresultaten.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport