Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt spreekt over gratis webschrapers en dataminingprogramma's

Webinhoud en -gegevens zijn op verschillende manieren toegankelijk, en de meest gebruikte methode is het gebruik van API's of het parseren van een webpagina door de juiste code op te geven. Webscraping wordt veel gebruikt door mensen die hun bedrijf zijn gestart of op het punt staan er een te beginnen. Vanwege deze praktijk kunt u zoveel mogelijk sites schrapen en de gegevens ordenen volgens uw vereisten. Hier hebben we de beste  web scrapers  en data mining-programma's besproken.

1. Computyne:

Helaas zijn sociale media en open webgegevens voornamelijk aanwezig in ongestructureerde vormen. Met Computyne kunt u gemakkelijk een groot aantal sites en profielen voor sociale netwerken verwijderen. Het kan u ook helpen om zonder problemen afbeeldingen op uw apparaat op te slaan. Computyne biedt snelle, accurate en betrouwbare web- of gegevensschraperservices. Het kan u helpen om gegevens te schrapen van Wikipedia, TripAdvisor, gele pagina's, witte pagina's, Google Maps, Yelp en Twitter.

2. Grepsr voor Chrome:

In tegenstelling tot het merendeel van de webschraptools die oogst gegevens of nuttige informatie, Grepsr kan uw gegevens schrapen zonder codes nodig te hebben. U hoeft alleen maar verbinding te maken met het cloudopslagapparaat en de benodigde gegevens te schrapen Grepsr slaat voornamelijk gegevens op in Google Drive, maar Dropbox, Amazon en FTP services zijn ook beschikbaar.Deze tool onthoudt om op het door u ingestelde tijdstip naar nieuwe en bestaande gegevens te zoeken, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het vinden van nuttige informatie op internet.

2. Tarantoola.io

Tarantoola is een krachtig webscraping-programma dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface. Het bestaat al een aantal jaar en heeft een groot aantal sites en blogs geschraapt. Het kan ook helpen om uw site te crawlen en uitpakken gestructureerde en niet-gestructureerde gegevens van elke online bron.

4. iDataGuru:

iDataGuru biedt nauwkeurige, risicovrije en betaalbare dataschraperservice, crawlservice voor websites, schermschrapen en tekstparservices. Als leidende software schrapt iDataGuru uw gegevens onmiddellijk en wordt geliefd door professionals in de gezondheidszorg, IT-experts, bankiers, financiële functionarissen en webontwikkelaars.

5. BotScraper:

BotScraper is een krachtige en verbazingwekkende webschraper en dataminingtool die diep in het internet graaft en alle stukjes gegevens voor u vindt. Vervolgens converteert het de nietszeggende informatie naar bruikbare gegevens en geeft deze een voorsprong op uw online bedrijf. Het is een 100% risicovrije techniek die combineert met andere webschrapers om u op maat gemaakte services te bieden, aan uw verwachtingen te voldoen en aan uw zakelijke behoeften te voldoen. BotScraper is een ambitieus programma voor gegevensschrapen dat een revolutie teweeg heeft gebracht op het internet met veel goed gestructureerde gegevens. Deze software kan ook uw e-mails extraheren en de gecodeerde sites en gecodeerde e-mails schrapen zonder enig probleem.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved