Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe kwaliteit backlinks voor uw website te krijgen met strategieën die werken?

Alle website-eigenaren die hun ranking willen verbeteren, zijn op zoek naar de manieren om backlinks voor hun websites te krijgen. Inkomende links zijn belangrijke factoren voor het rangschikken van uw website en stemmen voor uw merkbevoegdheid. Linkbuilding is een proces van het maken van nieuwe inkomende links op andere nichegerelateerde websites met als doel merkbevoegdheid te vergroten en meer verkeer naar de gekoppelde bron te trekken. Linkbuilding-procedure verwijst naar off-page-optimalisatie en moet worden gedaan na het verbeteren van de websitestructuur en bruikbaarheid, het maken van kwalitatief hoogwaardige inhoud en gebruiksvriendelijke ontwerpcreatie. Wanneer alle on-page optimalisatieprocedures zijn uitgevoerd, is het tijd om uw site aan een breder publiek te laten zien. Linkbuilding lijkt veel op mond-tot-mond reclame, wat goed past in de inkomende marketingstrategie.

Het maken van alle backlinks is onmogelijk. Dat is ook de reden waarom u enkele algemene kwaliteitskenmerken van de backlinks moet kennen, waaronder:

  • Inkomende links zijn krachtig wanneer ze afkomstig zijn van branchegerelateerde webbronnen.
  • Uw ankertekst moet er natuurlijk uitzien en gerelateerd zijn aan een onderwerp over de inhoud en uw doelzoekwoord.
  • De tekst rond uw backlink moet maximaal relevant en nuttig zijn. Gebruikers moeten het niet aantrekken als reclame.
  • Het aantal inkomende links op de pagina die linken naar de jouwe.
  • De autoriteit en reputatie van de koppelingspagina.
  • De linking-website PageRank.

Bovendien moet u rekening houden met de volgende factoren bij het bouwen van links naar uw site:

  • Diversiteit

Uw backlinks moeten op meerdere domeinen zijn gebouwd om Google te laten zien dat uw inhoud wordt gewaardeerd door het aantal verschillende mensen. Door links op verschillende domeinen aan te maken, verbetert u bovendien uw verbindingsprofiel en maakt u het meer organisch.

  • Evenwicht tussen dofollow- en nofollow-koppelingen

Het doel van de meeste webmasters is natuurlijk om dofollow-backlinks te verkrijgen omdat ze link juice overbrengen naar de gekoppelde bronnen . Als u echter een gezond en natuurlijk ogend backlinkprofiel wilt maken, moet u zowel externe links dofollow als nofollow genereren.

  • Ankerteksten

Voor elke inkomende link moet u verschillende ankerteksten maken. Bovendien moeten uw ankerteksten er niet hetzelfde uitzien als uw merknaam of doelzoekwoord. Houd er rekening mee dat dezelfde ankerteksten hoogstwaarschijnlijk schadelijk zijn voor je reputatie en Google-sancties veroorzaken.

Vóór de grote update van Google in 2012 hebben alle webmasters een accent gelegd op het aantal inkomende links in plaats van op hun kwaliteit. Toen de Google Penguin-update eenmaal van start ging, werden alle oude black-hat SEO-link-bouwstrategieën echter niet effectief.

Laten we daarom bespreken hoe u backlinks voor uw website op een organische manier kunt krijgen:

  • Redactionele links

U kunt redactionele links krijgen door eenvoudigweg contact opnemen met de niche-gerelateerde hoge PR-sites en met hen bespreken uw link building vooruitzichten. U moet echter wel klaar zijn om verschillende website-eigenaren te bereiken en als gevolg daarvan genegeerd te worden of een negatief antwoord te ontvangen. U kunt de autoriteit van de niche-gerelateerde sites controleren met behulp van Semalt Web Analyzer of Majestic.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport