Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen de belangrijkste principes en bruikbare benaderingen voor gratis SEO voor kleine websites snel te begrijpen?

Het probleem is dat de moderne realiteit van de organische gratis SEO van Google voor websites en marketingblogs voortdurend in ontwikkeling is, voornamelijk dankzij consistent geleverde updates. De meeste zijn ontworpen om het bestaande niveau van goede navigatie en algehele gebruikerservaring te verbeteren. Tegelijkertijd is het echter belangrijk om te onthouden dat een aanzienlijk deel van dergelijke periodieke algoritme-updates bedoeld is om alle illegale optimalisatie-inspanningen met betrekking tot Black-Hat / Gray Hat SEO om te zetten in absoluut minder effectieve of zelfs volledig non-performing in Google's organische zoek lijsten. Met andere woorden, zoeken doorzoekende bots doen het best om alle SEO-middelen te lokaliseren en te identificeren die met slechts één doel worden genomen - om te misleiden en te manipuleren met het geavanceerde algoritme voor zoekrangschikking van Google.

Op die manier, mocht uw website blootgesteld worden aan het oneigenlijke gebruik van dergelijke optimalisatietactieken, dan zult u onvermijdelijk bestraft worden met een nogal zware (en soms zelfs onherroepelijke) rangschikkingstraf - feitelijk resulteert in degradatie van de organische ranglijst, in plaats van u de gewenste vooruitgang te geven met een hogere positie op de website in de lijst met relevante SERP's van Google. Inzicht in het belang van veilig te blijven bij het uitvoeren van organische strategieën in gratis SEO voor websites, hier zijn verschillende goede manieren om jezelf te optimaliseren met volledig legitieme White-Hat SEO. Uiteindelijk moet u ervoor zorgen dat u uw website altijd conform de richtlijnen van Google houdt en nooit wordt bestraft voor alles wat u tot nu toe heeft gedaan / momenteel doet. Laten we ons dus verdiepen.

Bruikbare en gratis SEO-technieken voor kleine websites

Trefwoordonderzoek

Het is niet nodig om te zeggen dat het echt belangrijk is om de juiste reeks van de belangrijkste doelwoorden te hebben die u daadwerkelijk bent optimaliseren voor. Om snel de juiste zoekwoordmogelijkheden te identificeren en me te richten op de langverwachte zoektermen met lange staart, raad ik aan een diepgaand zoekwoordonderzoek uit te voeren met behulp van professionele online webanalyses, zoals Moz's Open Site Explorer (leuke toolkit specifiek afgestemd op concurrerend onderzoek), Semalt Analyzer (mijn favoriet online framework dat ik gebruik om diep in de online prestaties van een website te graven), KeywordTool.io (een beetje eenvoudiger, maar nog steeds een keyword-tool met een bewezen prestatie). Natuurlijk kunt u net zo goed een oud Google-hulpprogramma voor zoekwoordenplanner gebruiken, maar ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de huidige uitspraak over de zoekwoordenwedstrijd voor het moderne online zoeken een meer diepgaande en uitgebreide analytische aanpak vereist. Dat is het.

Sterk webkopie

Het punt is dat uw webkopie (en misschien ook de rest van alle andere stukjes SEO-inhoud op de pagina) goed moet zijn - geoptimaliseerd voor de belangrijkste doelzoekwoorden, in overeenstemming met het gezond verstand voor de lezer (dat wil zeggen, gewoon zoveel zoektermen in de context laten vallen als je kunt - anders, "oversuffing van zoekwoorden" - werkt niet meer en kan zelfs gelijk zijn schadelijk voor uw organische ranglijst). Bovendien lijkt Google zelf nu volledig in staat om de contextuele betekenis van inhoud op de pagina te 'lezen' en 'begrijpen', net alsof zijn kruipende bots echte mensen zijn. Vanuit het standpunt van organische gratis SEO voor bedrijfswebsites (en betwistbaar elke andere internetbron binnen de index van Google, zonder rekening te houden met zijn sector, hoofdonderwerp of het element van commercialiteit), betekent dit dat voordat u elk stukje nieuwe inhoud publiceert, u dit moet doen een dubbele controle en overweeg aanvullende redactionele correcties. Uiteindelijk, om er zeker van te zijn dat niets een perfect vlekkeloze gebruikerservaring kan schaden, en daarom uw voortgang op de veilige ranglijst in de loop van de tijd behoudt. Simpel gezegd, als uw Engelse grammatica leraar uw webexemplaar niet echt geweldig en uitstekend vindt, zal de zoekmachine en zijn kruipende robots dat ook niet zijn.

Titel Tags

Zorg ervoor dat je alleen goed geoptimaliseerde en correct geschreven title-tags hebt, simpelweg omdat ze misschien wel de belangrijkste on-page-elementen van gratis SEO gevonden op websites, en vooral als u een online zakelijk project uitvoert. Waarom? Gewoon omdat uw titeltag fungeert als een klikbare link die duidelijk wordt weergegeven in de organische SERP's van Google, die wordt gezien door de gebruikers die rechtstreeks worden weergegeven op het tabblad van hun webbrowser. Omdat deze inhoudspagina's op de pagina het leeuwendeel van uw rankingpotentieel vertegenwoordigen, moeten title-tags dus altijd uniek, schoon en beknopt zijn, zijn ingesloten met uw meest waardevolle zoekwoorditems, maar ook individueel afgestemd om het juiste gevoel voor elke gerelateerde webpagina-locatie. Zorg er bij het maken van uw perfect presterende title-tags voor dat u consistent het kerndoelzoekwoord laat vallen (ik raad aan de beste relevante zoektermen dichter bij het begin van de titel te plaatsen om hun rangschikkingspotentieel daar te maximaliseren). En aangezien je Title Tag-lengte in totaal beperkt is tot ongeveer 55-60 tekens, moet je deze waardevolle ruimte met maximale efficiëntie gebruiken. Vergeet op die manier niet uw bedrijfsmerknaam te vermelden (indien van toepassing), in lijn met het scheiden van elk woord met koppeltekens / verticale balken in plaats van downscores, en uw paginatitels een verleidelijke boodschap te geven die de aandacht van de gebruiker zal houden en krijg betere kansen om alsnog te worden geklikt.

Image ALT-tags

Het probleem is dat de zoekmachines uw visuele elementen op de pagina gewoon niet kunnen "lezen" of "begrijpen", zoals afbeeldingen, video's, infographics, enz. Daarom is het belangrijk om de zoek crawling bots van Google te helpen met de juiste interpretatie en correcte indexeringsprocedure door middel van het bieden van een correct geoptimaliseerde Image ALT Tag, Afbeelding Titel, evenals Filename zelf - met al deze elementen ingebed met de relevante zoekwoorden en zelfs long-tail zoektermen die helpen bij het beschrijven en samenvatten van elk multimediabestand dat u op uw webpagina's aantreft. Idealiter zou Image ALT Tag een korte uitleg moeten geven met een samenvatting van de afbeelding via een korte en beknopte tekstbeschrijving (anders iets als "afbeelding bijschrift"). Wat afbeeldingtitel betreft, bijna alles spreekt voor zich en volledig vergelijkbaar met afbeelding ALT-tags. Als u een aangepaste bestandsnaam in overweging neemt, wordt deze gewoonlijk op elke afbeelding toegepast wanneer u deze opslaat. Immers, willekeurige of standaard bestandsnamen die bij elke gedownloade afbeelding standaard horen, hebben nauwelijks betekenis voor organische gratis SEO voor websites - daarom wordt u ten zeerste aanbevolen om een moment te nemen en ervoor te zorgen dat deze inhoudselementen voldoende beschrijvend, kort zijn en samengesteld uit kleine tekst, alleen gescheiden met koppeltekens en niets anders. Dat is het.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport